Welkom op de nieuwe site van De Gouw

9 december '20

Welkom op de nieuwe website van De Gouw! Binnenkort vind je hier alle info over de 31 kavels die in dit project in verkoop gaan.

image alt

Dit is De Gouw

De kavels van De Gouw liggen in het waterrijke Kwintsheul, gelegen aan de noordrand van het Westland. Hier ontstaat een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Een heerlijke plek om te wonen met diverse recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven.

Precies op de plek waar het riviertje de Gantel in de Hollewatering uitkomt, ligt de wijk. Vanuit een riante tuin stap je zo in jouw eigen boot. Na het werk nog even in alle rust het water op. Puur genieten van een zomeravond op het water, dobberend tussen weelderig begroeide eilandjes en oevers.

Meld je aan

Om straks in aanmerking te komen voor kavel, dien je een Mijn Eigen Huis-account te maken. Hiermee kan je je favoriete kavels toevoegen aan je wish list, en kan je makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop gestart is. Klik dus snel op de link hieronder en maak een account aan, zodat je niks mist over De Gouw!

Maak een account
  Bekijk de kavels
  Maak een account aan