Verkoop Kavels in De Gouw gestart!

9 februari '21

Het is zover: de verkoop van de kavels in de Gouw is gestart! Alle definitieve informatie en kavelpaspoorten staan nu online en je kunt deze definitieve versies downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je kavelnummers gaat online via je persoonlijke account en kan tot vrijdag 19 februari, 15.00. Vrijdag 26 februari ontvang je bericht of de kavel wel/niet aan jou is toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) kavels in deze fase? Ga dan naar het kavelaanbod van De Gouw, klik op het kavelnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 kavelnummers toevoegen, in totaal kun je dus maximaal 5 kavelnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot vrijdag 19 februari 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen.

Naar de kavels

Bekijk de verkoopdocumenten

Bij elk kavel vind je de bijbehorende stukken, zoals het kavelpaspoort en een concept van onder andere de optie- en koopovereenkomst. Let op, de stukken waren in eerdere stadia nog in concept. De versie die je in je Mijn Eigen Huis-account ziet na het starten van de verkoop, is de definitieve versie!

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je kavelvoorkeuren door. Dit kan tot en met vrijdag 19 februari 15.00 uur. Vrijdag 26 februari vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail.

Over de verkoopprocedure
  Bekijk het aanbod
  Over de kaveladviseurs