Aankondiging start verkoop

29 januari '21

Goed nieuws! Er is een definitieve datum bepaald waarop de kavels van De Gouw in verkoop gaan. Noteer 9 februari 2021 vast in je agenda.

Verkoopproces

Op dinsdag 9 februari om 15.00 zullen de kavels van De Gouw in verkoop gaan. Als jij je NAW-gegevens hebt achtergelaten bij je favoriete kavel, krijg je op die dag een mail dat de verkoop is gestart. Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumenten onder de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s). Neem op je gemak alles door want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Uiteraard hoef je de mail niet af te wachten. Je kunt ook rond 15.00 direct inloggen in je persoonlijk account en je inschrijven.

Tijdens de inschrijfperiode kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Inschrijven kan tot vrijdag 19 februari, 15.00. 

Toewijzing

Nadat de verkoop is gesloten, worden de woningen toegewezen. De lijst van de kandidaten die zich ingeschreven hebben worden doorgestuurd naar de gemeente Westland. Van de gemeente Westland ontvangen wij de rangvolgordelijst retour aan de hand van wie het langst ingeschreven staat bij het gemeentelijk woningzoekende bestand. Let op! dat de hoofdinschrijver gelijk is aan de inschrijving van het gemeentelijke woningzoekende bestand. We proberen zoveel mogelijk kandidaten op hun eerste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de eerste voorkeur bouwnummer aan de hand van de rangvolgorde lijst van de gemeente Westland.

Nog geen account? Maak er snel een aan!

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan zodat je optimaal bent voorbereid op de verkoop. Je hebt een account nodig om je voorkeuren door te geven!

Een account maken
  Bekijk de brochure
  Bekijk de kavels