Inschrijving De Gouw gesloten

19 februari '21

Zojuist is de inschrijving voor de kavels van De Gouw gesloten. Heb jij je voorkeuren doorgeven? Lees dan snel verder, zodat je weet hoe het proces er nu verder uit ziet.

De uitslag

Als jij jouw voorkeuren hebt doorgegeven, ontvang je volgeden week een bericht van ons over de toewijzing. Goed nieuws, dat één van de kavels aan jou is toegewezen, of minder goed nieuws. Hieronder nemen we deze twee opties met je door.

Je hebt een optie

Heb je een bouwnummer toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! Je bevestigt de optie in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online gaat kopen. Schrik niet, je koopt hem niet écht direct maar je start het aankoopproces op. Dat wil zeggen dat je jouw persoonlijke gegevens invult en verstuurt zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de kavel van jou! Niet alleen thuis maar ook bij de makelaar teken je de contracten digitaal.

Geen woning? Dan ben je reservekandidaat

Heb je wel je voorkeur(en) doorgegeven, maar heb je geen kavel toegewezen gekregen? Dat is balen. Gelukkig ben je dan wel reservekandidaat. Haakt iemand met een optie op een van jouw favoriete bouwnummers af? Dan belt de makelaar jou op met dit heuglijke nieuws. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

  Over het kopen van een kavel
  Bekijk de brochure