Het nieuwe jaar goed van start

21 december '20

Namens het hele team van De Gouw wensen we je een gelukkig en voorspoedig 2020. Als de vuurwerkrook is opgetrokken en alle oliebollen zijn verslonden, wordt het lijstje met goede voornemens tevoorschijn getoverd en probeert iedereen die voornemens na te leven. Misschien staat een nieuw huis ook op dat lijstje? Al aan gedacht?

image alt

Nieuw jaar, nieuwe start

Wat is er nou fijner dan het nieuwe jaar te beginnen in een nieuwe omgeving, waar alles voor jou nog helemaal nieuw is? Geen geschiedenis, alleen maar toekomst. En ook lekker; geen zorgen, alles in de woning is nieuw en energiezuinig, volledig volgens de laatste energienormen.

image alt

Ga jij dit jaar jouw droomhuis bouwen?

Het hangt een beetje af van het soort woning wat je koopt, maar heel veel aan je nieuwe woning wordt bepaald door jou. Zo zijn er tal van opties mogelijk. Of heb je heel specifieke wensen? Ga je voor een heel ruime woonkeuken? Jij beslist! En dan hebben we het nog niet eens over bijvoorbeeld de badkamertegels of de kleuren die op de wanden gaan. Daar heb je ook alle mogelijkheden voor, om te doen zoals jij wilt!

In De Gouw gaan we nog een stapje verder; daar kan je ook kiezen hoe jouw huis er van buiten uitziet! Ga met de architect om tafel zitten, en ontwerp (binnen de gestelde richtlijnen) jouw eigen droomwoning. 

Interesse?

Spreekt dit jou aan? Meld je dan aan bij de kavel waar jij interesse in hebt door je NAW-gegevens achter te laten. Als je dit hebt gedaan, kan je een account aanmaken. Hier kan je alle verkoopdocumenten terugvinden en zodra de verkoop is gestart, geef je hiermee je voorkeuren door.

Maak een account